FILOSOFIA

IHOHOITOLAMME LUPAUS EKOLOGISESTA JA LUOTETTAVASTA PALVELUSTA

Hei! Olen Tarja, ja koulutukseltani olen CIDESCO-, SKY-kosmetologi sekä farmaseutti. Lisäksi olen suorittanut yliopistossa kemian alan opintoja. Olen työskennellyt farmaseuttina apteekkialalla yli 20-vuotta. Ihonhoito ja siihen liittyvät raaka-aineet ovat kiehtoneet minua koko työurani ajan. Kouluttauduin näin aikuisiällä kosmetologiksi, ja huomasinkin että minulle avautui aivan uusi ja lumoava maailma. Ilahduin huomatessani, kuinka suunnattomasti nautin tehdä ihohoitoja, sekä hyödyntää farmaseuttista tuote- ja raaka-aineosaamistani asiakkaideni hyväksi. Yhdistin nämä kaksi osaamisalaani keskenään, ja hoitoja tehdessäni oma käsitykseni on vahvistunut entisestään luonnonkosmetiikan puolestapuhujaksi sekä ihonhoidollisesta että ekologisesta näkökulmasta katsottuna. Hoidoissa käytänkin vain sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita.

Perustin Ihohoitola Lupauksen Helsingin Punavuoreen, koska ihastuin Punavuoressa huokuvaan positiiviseen henkeen sekä ympäröiviin erikoisliikkeisin.

ARVOT

Ihohoitolamme arvoja ovat:

Innostuneisuus ekologisesta kauneuden ja terveyden ylläpitämisestä sekä edistämisestä

Hyvinvoinnin kokonaisvaltainen merkitys elämässämme

Osaaminen sekä sen jatkuva kehittäminen.

Ihminen tarvitsee kahdenlaista kauneutta: Sisäistä ja ulkoista” (Elisabeth Sigmund).

INTOHIMONA EKOLOGISUUS JA KÄSITYÖLÄISYYS

Ekologisuus näkyy toimitiloissani usealla tavalla. Lupauksen hoitolat sijaitsevat hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin keskustassa. Lisäksi kiinnostukseni laadukkaaseen suomalaiseen käsityöhön näkyy hoitolassani.

Yoshimasa Yamadan suunnittelemat ja valmistamat käyräjalkaiset saarnipöydät ovat herättäneet asiakkaideni mielenkiinnon upealla muotokielellään. Henna Nivarpää-Ampujan keraamiset hoitoastiat ja aromalyhdyt on suunniteltu yksilöllisesti hoitolaani varten. Ilkka Ampuja on tehnyt käsityönä kaikki Ratakadun hoitolan puukalusteet. Messinkinen uniikki “Lupaus”-nimikyltti, jonka on käsin takonut Paulig-mainoksistakin tuttu savonlinnalainen seppä Teppo Nousiainen. Seinäpeilit ovat nuoren muotoilijan Iina Vuorivirran tuotantoa.

Kaikki hoidoissa käyttämäni tekstiilit ovat Lapuan Kankureiden upeita pellavapyyhkeitä ja liinavaatteita.