Henkilökunta

Tarja Kivinen

Olen Tarja, yrittäjä ja koulutukseltani CIDESCO-, SKY-kosmetologi sekä farmaseutti. Lisäksi olen suorittanut yliopistossa kemian alan opintoja. Olen työskennellyt farmaseuttina apteekkialalla yli 20-vuotta. Ihonhoito ja siihen liittyvät raaka-aineet ovat kiehtoneet minua koko työurani ajan. Kouluttauduin näin aikuisiällä kosmetologiksi, ja huomasinkin että minulle avautui aivan uusi ja lumoava maailma. Ilahduin huomatessani, kuinka suunnattomasti nautin tehdä ihohoitoja, sekä hyödyntää farmaseuttista tuote- ja raaka-aineosaamistani asiakkaideni hyväksi. Yhdistin nämä kaksi osaamisalaani keskenään, ja hoitoja tehdessäni oma käsitykseni on vahvistunut entisestään luonnonkosmetiikan puolestapuhujaksi sekä ihonhoidollisesta että ekologisesta näkökulmasta katsottuna. (Kuva Elina Simonen)

Ida-Maria Rantala

Olen Ida, SKY- ja Cidesco-kosmetologi sekä  sairaanhoitaja, joten minulla on monipuolista kokemusta hoitotyöstä ja laaja näkökulma hyvinvoinnin edistämiseen. Olen työssäni ystävällinen, rauhallinen ja ymmärtäväinen ihonhoidon ammattilainen. Pyrin kehittämään itseäni jatkuvasti niin henkisesti kuin käytännön työssäkin. Minulle on tärkeää, että asiakkaat kykenevät luottamaan minuun, ja haluan antaa ilon sekä rentoutumisen hetkiä. Kosmetologilla käyminen ei ole vain itsensä kaunistamista, vaan se tuo kokonaisvaltaista mielihyvää. Olo piristyy tai rauhoittuu, mieliala kohenee ja stressi lievittyy. Mielestäni kosketus toimii kuin musiikki - sillä on samanlaista parantavaa vaikutusta mieleen. Luonnonkosmetiikalla on ihana tehdä hoitoja kasvoille ja vartalolle, ja voin olla varma, että käytetyt ainesosat tekevät hyvää iholle. (Kuva Elina Simonen)

Kati Saira

Olen Kati, SKY- ja CIDESCO-kosmetologi. Olen toiselta ammatiltani sosiologi, joka tuo erilaisen lähestymistavan holistisiin hoitoihin. Olenkin työskennelyt kriisityöntekijänä turvakodeissa Tallinnassa, Oslossa ja Helsingissä 10-vuotta. Olen toiminut hyvin eri-ikäisten ja taustaltaan erilaisten asiakkaiden kanssa, ja sen mukaisesti olen myös kehittänyt omia työperiaatteitani, johon kuuluu ihmisen kunnioittaminen, hyvinvointi, yksilöllisyys ja yksilön tarpeet. Haluan käyttää tätä tietoa ja taitoa omissa hoidoissani sekä tarjota asiakkailleni parhaimpia hetkiä elämässään - arjen luksusta. Hoidoissa hyödynnän luonnonkosmetiikkaa, ja on iso kunnia tehdä hoitoja ekologisesti ja vastuullisesti luonnonkosmetiikalla. Olen opiskellut englantilaisen uranuurtajan Eve Taylorin kokovartalomenetelmän, jossa lempeällä erikoistekniikalla ja aromaterapiatuotteilla tehostetaan kehon toimintoja. Erikoisosaamisalueeni onkin holistiset hoidot sekä aromaterapia. Rakastan lukemista, taidetta ja Bikram-joogaa. Pyrin näiden avulla yhdistämään  kehon, mielen sekä sielun - tämä tuo minulle rauhaa ja balanssia arkeen ja työskentelyyn. (Kuva Elina Simonen)