DR. HAUSCHKA KASVOHOIDOT

Dr. Hauschka hoitoon menemiseen ei tarvita erityistä syytä, mutta jos selityksiä kaipaa, niin itsensä löytäminen, voimauttava hetki tai palkitseminen ovat riittävän hyviä. Nauti rentouttavasta ja samalla syvävaikutteisesta hoidosta, joka tasapainottaa ihoasi ja vaikuttaa koko kehoon useiden päivien ajan. Koe kosketuksen taika. Unohda hetkeksi kaikki muu.

Kun on kerran päässyt nauttimaan Dr. Hauschkan menetelmien mukaisesta kosmetologihoidosta, siitä tekee mielellään itselleen säännööllisen rituaalin. Hoidot ja tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Hoitotuotteet valitaan yksilöllisten hoitotarpeiden mukaisesti.

Dr. Hauschkan hoitoja saa tehdä ainoastaan heidän valtuuttamansa ja kouluttamansa kosmetologi. Yksilöllinen ihonhoitoneuvonta on osa hoitoa. Dr. Hauschka kosmetologi tuntee tuotteiden käyttötavan lisäksi tuotteiden valmistusprosessit ja vaikutusmekanismin.

KLASSINEN HOITO (2h)

Lahjoita itsellesi erityinen hemmotteluhetki. TÄMÄ KASVOHOITO ON JOTAIN AIVAN MUUTA KUIN PERINTEINEN KASVOHOITO. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään jalkojen, käsivarsien ja käsien rytminen hieronta. Tuoksuvat kompressit auttavat hengittämään syvään ja valmistavat asiakkaan seuraavaan hoitovaiheeseen eli kasvojen puhdistukseen ja kasvojen hoitoon.
 Puhdistusvoide ja hoitavat naamiot sekä tehohoitoampullein elvyttävät ja auttavat ihoa uudistumaan. Hoidon täydentävä lymfastimulaatio pehmeillä siveltimillä vilkastuttaa lymfan kulkua, mikä taas vahvistaa immuunijärjestelmää. Hoidon kruunaa aromaattisilla öljyillä tehty dekoltee-hieronta. Klassisen hoidon jälkeen asiakas tuntee olonsa kauttaaltaan elinvoimaiseksi ja tasapainoseksi.

RÄÄTÄLÖITY HOITO (1h 15min)

Yksilöllinen, juuri sinun tarpeitasi vastaava kasvohoito. Huomaavaista kauneudenhoitoa vaativampaankin makuun. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen.

HELEYTTÄVÄ HOITO (1h)

Heleyttävä kasvohoito lisää ihon hyvinvointia, sen luonnolista rytmiä, kuulautta ja kosteutta. Hoitoa täydentää lymfastimulaatio pehmeillä siveltimillä sekä hoitonaamion dekolteehieronnalla. Hoito sopii erinomaisesti ylläpitohoidoksi laajempien kasvohoitojen välillä tai kun haluat hemmotella itseäsi ja aikaa on rajallisesti käytettävissäsi.