KÄSI- JA JALKAHOIDOT

Lupauksen käsi -ja jalkahoidot toteutetaan kiireettömästi ja lempeästi asiakkaan rentoutuessa rauhassa kenties jopa päiväunien kera.

DR. HAUSCHKA KÄSIHOITO (45min)

Todellinen käsien hemmotteluhoito, joka syväkosteuttaa, kirkastaa ja tasoittaa käsien ihoa. Käsihoito sisältää pitkän lymfakiertoa edistävän rytmisen käsihieronnan, hoitavan ja aromaattisen käsikylvyn, tehohoitoampullit sekä kaksi erilaista naamiota käsille. Hoidossa rentoudutaan lämpimässä hoitopedissä lepäillen. Käsihoito ei sisällä kynsien hoitoa.

DR. HAUSCHKA KÄSIHOITO (1h 15min)

Todellinen käsien hemmotteluhoito, joka syväkosteuttaa, kirkastaa ja tasoittaa käsien ihoa. Käsihoito sisältää pitkän lymfakiertoa edistävän rytmisen käsihieronnan, hoitavan ja aromaattisen käsikylvyn, tehohoitoampullit sekä kaksi erilaista naamiota käsille. Hoidossa rentoudutaan lämpimässä hoitopedissä lepäillen. Tämä käsihoito sisältää kynsien viilauksen ja kynsinauhojen siistimisen (ei sisällä kynsien lakkausta).

DR. HAUSCHKA JALKAHOITO (1h 30min)

Ylellisen rentouttava luxus-jalkahoito, joka on aivan uudenlainen, eheyttävä hoitokokemus. Jalkoja hemmotellaan kokonaisvaltaisesti aromaattisella jalkakylvyllä, lymfakiertoa edistävällä hieronnalla, tehokkaalla ampullilla, lämpimillä kompresseilla ja kahdella naamiolla. Jalat ovat hoidon jälkeen kauniit ja kevyet. Jalkahoidon aikana lepäillään lämpimässä hoitopedissä peittojen alla. Jännitykset hellittävät ja hengitys syvenee. Kun jalat ovat saaneet hemmottelua, jaksat taas hymyillä! Jalkahoidossa huomioidaan myös ihonhoidolliset vaatimukset asiakkaan tarpeen mukaan

FLOW-JALKAHOITO (1h 15min)

Verenkiertoa vilkastuttava jalkahoito, joka virkistää ja keventää askeleitasi. Hoito toteutetaan hoitoaineilla, joilla on verenkiertoa lisäävä vaikutus. Lisäksi hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien huollon, kovettumien poiston ja jalkahieronnan. Hieronta tukee jalkahoidon vaikutusta. Hieronnassa yhdistetään erilaisia hierontatekniikoita rytmisestä hieronnasta aina akupisteiden käsittelyyn. Jalkahoidossa huomioidaan myös ihonhoidolliset vaatimukset asiakkaan tarpeen mukaan. Hoitoon kuuluu jalkaterien hieronnan lisäksi myös säärien hieronta.