DR. HAUSCHKA HOIDOT

Dr. Hauschka hoitoon menemiseen ei tarvita erityistä syytä, mutta jos selityksiä kaipaa, niin itsensä löytäminen, voimauttava hetki tai palkitseminen ovat riittävän hyviä. Nauti rentouttavasta ja samalla syvävaikutteisesta hoidosta, joka tasapainottaa ihoasi ja vaikuttaa koko kehoon useiden päivien ajan. Koe kosketuksen taika. Unohda hetkeksi kaikki muu.

Kun on kerran päässyt nauttimaan Dr. Hauschkan menetelmien mukaisesta kosmetologihoidosta, siitä tekee mielellään itselleen säännööllisen rituaalin. Hoidot ja tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Hoitotuotteet valitaan yksilöllisten hoitotarpeiden mukaisesti.

Dr. Hauschkan hoitoja saa tehdä ainoastaan heidän valtuuttamansa ja kouluttamansa kosmetologi. Yksilöllinen ihonhoitoneuvonta on osa hoitoa. Dr. Hauschka kosmetologi tuntee tuotteiden käyttötavan lisäksi tuotteiden valmistusprosessit ja vaikutusmekanismin.

KLASSINEN HOITO (2h)

Lahjoita itsellesi erityinen hemmotteluhetki. TÄMÄ KASVOHOITO ON JOTAIN AIVAN MUTTA KUIN PERINTEINEN KASVOHOITO. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään jalkojen, käsivarsien ja käsien rytminen hieronta. Tuoksuvat kompressit auttavat hengittämään syvään ja valmistavat asiakkaan seuraavaan hoitovaiheeseen eli kasvojen puhdistukseen ja kasvojen hoitoon.
 Puhdistusvoide ja hoitavat naamiot sekä tehohoito ampullein elvyttävät ja auttavat ihoa uudistumaan. Hoidon täydentävä lymfastimulaatio pehmeillä siveltimillä vilkastuttaa lymfan kulkua, mikä taas vahvistaa immuunijärjestelmää. Hoidon kruunaa aromaattisilla öljyillä tehty dekoltee-hieronta. Klassisen hoidon jälkeen asiakas tuntee olonsa kauttaaltaan elinvoimaiseksi ja tasapainoseksi.

LUXUS HOITO (2h 20min)

Tämä ylellinen hoito perustuu klassiseen kasvohoitoon, ja se sisältää lisäksi ylellisen selän alueen kevyen rytmisen hieronnan, joka vie hoidon uudelle tasolle. Tämä hoito on luonnonkosmetiikan kasvohoitojen todellinen helmi. Kasvojen Luxus-hoito on kuin pieni lomamatka, jonka jälkeen hyvänolontunne vaikuttaa pitkään!

RENTOUTTAVA HOITO (1h 30min)

Klassinen kasvohoito ilman syväpuhdistusta rentouttaa perinpohjaisesti päästä varpaisiin. Koe klassisen kasvohoidon kokonaisvaltaisuus. Hoito toteutetaan kuten klassinen kasvohoito ilman syväpuhdistusta.

PUHDISTAVA HOITO (1h)

Tehokas syväpuhdistus Dr. Hauschka kosmetiikkatuotteilla puhdistaa ja silottaa ihoa. Hoito tekee ihosta säteilevän ja kuulaan. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen.

ERIKOISHOITO EPÄPUHTAALLE, HELPOSTI TULEHTUVALLE IHOLLE (1h)

Dr. Hauschka tuottein toteutettu tehohoito epäpuhtaan ja helposti tulehtuvan ihon tasapainottamiseen. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen. Hoitoa suositellaan 14 päivän välein, kunnes iho normalisoituu.

HELEYTTÄVÄ HOITO (1h)

Heleyttävä kasvohoito lisää ihon hyvinvointia, sen luonnolista rytmiä, kuulautta ja kosteutta. Hoitoa täydentää lymfastimulaatio pehmeillä siveltimillä sekä hoitonaamion dekolteehieronnalla. Hoito sopii erinomaisesti ylläpitohoidoksi laajempien kasvohoitojen välillä tai kun haluat hemmotella itseäsi ja aikaa on rajallisesti käytettävissäsi.

KASVOJEN VIRKISTYS (45min)

Kun rauhoitut lepäämään, ihosi saa mahdollisuuden uusiutua ja elpyä. Hentojen omenankukkien vieno tuoksu lumoaa aistit ja iho herää virkistyneenä, elpyneenä ja elinvoimaisena. Hoito sisältää jalkakylvyn, aromaattiset kompressit, kevyen jalkahieronnan, meikinpoiston, lymfastimulaation & hoitotuotteen.

KÄSIHOITO DR. HAUSCHKA TUOTTEILLA (60min)

Hemmotteluhoito joka syväkosteuttaa käsien ihoa. Hoito sisältää pitkän lymfakiertoa edistävän rytmisen käsihieronnan, käsikylvyn, savinaamion, hoitavat ampullit sekä naamiot käsille.