KONSULTAATIO

IHONHOIDON KONSULTAATIO

Moniammatillinen ihonhoidon konsultaatio kestää 30min ja on hinnaltaan 50€ (konsultaatio sisältää 50€:n arvosta tuotteita). Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus varata yksilöllinen vastaanottoaika!

Autamme mielellämme haastavissakin ihonhoidon kysymyksissä käyttäen laaja-alaista tieto-taitoa hyväksi. Olemme erikoistuneet juuri ihonhoidon haastavimpiin tapauksiin luonnonkosmetiikalla kuten rosacea, akne, atopia ym. Konsultaatio käy myös päivittäisen ihonhoidon tarpeiden kartoittamiseen kaikille. Hyödynnämme laajaa raaka-aineosaamistamme ihonhoidossa ja suosituksissa.

Halusimme tehdä tästä kenties hoitojenkin välissä tapahtuvasta tuotteiden hankkimisesta yhä yksilöllisempää ja ammatillisempaa.

Jos ajanvarausjärjestelmän mukaan konsultaatioon ei löydy aikoja niin otathan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Näitä lyhyempiä konsultaatioaikoja on mahdollista helpommin järjestää.

Lisäksi olemme lisänneet palvelutarjontaan mahdollisuuden henkilökohtaisille tuoteostoille (“Personal shopping moment”). Tämä sopii esimerkiksi hoitojen välissä tapahtuvien tuotetäydennysten tarkistamiseen ja hankkimiseen Lupauksen ammattitaitoa hyödyntäen. Voit varata ajan (15min) tälle henkilökohtaiselle konsultaatiolle sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme