LUPAUKSEN ERIKOISHOIDOT

LUPAUKSEN AROMATERAPEUTTINEN VARTALO- & KASVOHOITO

Aromahieronnassa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin rentouttamalla ja avaamalla kehon energiavirtauksia. Hoito tehdään yksilöllisesti rentouttaen, virkistäen, kiinteyttäen tai verenkiertoa edistäen. Käytettävät aromaterapeuttiset hoitotuotteet valitaan yksilöllisesti asiakkaan kehon ja toiveiden mukaisesti.

LUPAUKSEN SUOMI 100 -JUHLAHOITO

Luonto inspiroi Lupausta. Suomen suvi on raikas ja vihreä. Suomi 100 -juhlahoito tuo lähellesi Suomen luonnon tuoksuineen ja hoito  on suunniteltu rakkaudella Suomen Juhlavuotta kunnioittaen. Harmoninen hoito vartalolle ja kasvoille rauhoittaa mieltä ja tehokosteuttaa ihoa suomalaisten raaka-aineiden avulla. Hoidon erikoisuutena on pitkä jaloille  tehtävä lymfaattinen hoito koivuvihdalla.

HOLISTINEN SELKÄHIERONTA & DEKOLTEEHOITO

Usein selkä on kehon eniten jännittynein kohta. Tämä selkähieronta poistaa lempeästi jännityksiä sekä rentouttaa. Dekolteehoito harmonisoi koko kehon hyvinvointia. Rytminen hieronta harmonisoi lymfan kulkua ja vahvistaa kehon elinvoimaa. Hoitoöljyt yhdistettyinä aromaterapeuttisiin tuoksuihin sekä valitun vartaloöljyn lääkeyrtit edistävät terveyttä.

SELÄN PUHDISTAVA HOITO DR. HAUSCHKA TUOTTEILLA

Tässä erityishoidossa selän iho saa ansaitsemansa huomion. Tehopuhdistuksen ja selkää varten kehitettyjen hoitotoimenpiteiden ansiosta iho virkistyy ja tuntuu hyväilevän pehmeältä. Hoidon jälkeen tätä selkää ei tarvitse piilotella katseilta.