LUPAUKSEN ERIKOISHOIDOT

LUPAUKSEN AROMATERAPEUTTINEN VARTALO- & KASVOHOITO

Aromahieronta perustuu kokovartalomenetelmään, jossa lempeällä erikoistekniikalla ja aromaterapiatuotteilla tehostetaan kehon toimintoja. Hoidoissa käytettävät vartalo- ja kasvoöljyseokset valitaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hoidolla voidaan rentouttaa, virkistää, lievittää PMS-oireita, edistää kehon nestevirtauksia, helpottaa univaikeuksia jne. Kokemuksemme mukaan aromaterapiahoito on erityisen tehokas stressiperäisten vaivojen hoitoon, ja se myös auttaa jaksamaan arjessa. Käytämme hoidossa aromaterapian uranuurtajan Eve Taylorin menetelmiä ja aromaöljyjä.

Asiakkaiden toteamukset hoitojen jälkeen:

• “Aromahieronta oli oikein rentouttava ja ihana kokemus! Erityisesti selän ja jalkapohjien hieronta oli aivan ihana! Koko keho ja mieli rentoutui ja hoidossa käytetty eukalyptus tuntui heti auttavan flunssaan ja tukkoisuuteen mitä on ollut pidemmän aikaa, heti oli paljon parempi olo ja hengitys kulki paremmin!“ (kaksikymppinen nainen).

• “Hoidon jälkeen olo oli raukea, ja tunsin että sekä kroppaa että mieltä oli hoidettu. Aamulla heräsin ihanan pirteänä ja kevyen oloisena.” (kolmekymppinen nainen).

• “Hoitotilanne oli hyvin rauhoittava. Hoitaja tiesi mitä tekee. Oli mielyttävää myös että asiakasta kuultiin ja kyseltiin eri mieltymyksistä. Rauhallinen tunnelma ja hyvä ote hoitotilanteessa sai kehoni rentoutumaan ja aika meni ihan siivillä. Hoidon jälkeen olin rentoutunut, ja myös tunne, että olisin voinut mennä lepämään hetkeksi jos työt olisi sallineet.“ (kolmekymppinen nainen).

• “Kävin Katin aromahoidossa ja nautin siitä kovasti. Hoito oli miellyttävää ja rauhoittavaa. Hoidon jälkeen keho tuntui rentoutuneelta ja samaan aikaan voimalliselta. Suositeltava kokemus.” (viisikymppinen mies).

Aromaterapiakäsittelyn kotihoito-ohjeena suosittelemme, että ennen käsittelyä olisi hyvä välttää

• antiperspiranttien tai vahvasti tuoksuvien deodoranttien käyttöä

• vartalovoidetta, vartalotalkkia tai vartaloöljyä, koska niiden sisältämät mineraaliöljyperäiset raakaaineet ja synteettiset tuoksut ehkäisevät eteeristen öljyjen vaikustusta

• hajuvesiä, ylipäätään tuoksuvia aineita ja

• hiuslakkaa.

 

HOLISTINEN SELKÄHIERONTA & DEKOLTEEHOITO

Usein selkä on kehon eniten jännittynein kohta. Tämä selkähieronta poistaa lempeästi jännityksiä sekä rentouttaa. Dekolteehoito harmonisoi koko kehon hyvinvointia. Rytminen hieronta harmonisoi lymfan kulkua ja vahvistaa kehon elinvoimaa. Hoitoöljyt yhdistettyinä aromaterapeuttisiin tuoksuihin sekä valitun vartaloöljyn lääkeyrtit edistävät terveyttä.

SELÄN PUHDISTAVA HOITO DR. HAUSCHKA TUOTTEILLA

Tässä erityishoidossa selän iho saa ansaitsemansa huomion. Tehopuhdistuksen ja selkää varten kehitettyjen hoitotoimenpiteiden ansiosta iho virkistyy ja tuntuu hyväilevän pehmeältä. Hoidon jälkeen tätä selkää ei tarvitse piilotella katseilta.