LUPAUKSEN JALKAHOIDOT

Lupauksen jalkahoidot toteutetaan kiireettömästi ja lempeästi asiakkaan rentoutuessa rauhassa kenties jopa päiväunien kera.

FLOW-JALKAHOITO (1h 15min)

Verenkiertoa vilkastuttava jalkahoito, joka virkistää ja keventää askeleitasi. Hoito toteutetaan hoitoaineilla, joilla on verenkiertoa lisäävä vaikutus. Lisäksi hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien huollon, kovettumien poiston ja jalkahieronnan. Hieronta tukee jalkahoidon vaikutusta. Hieronnassa yhdistetään erilaisia hierontatekniikoita rytmisestä hieronnasta aina akupisteiden käsittelyyn. Jalkahoidossa huomioidaan myös ihonhoidolliset vaatimukset asiakkaan tarpeen mukaan. Hoitoon kuuluu jalkaterien hieronnan lisäksi myös säärien hieronta.

MAGNESIUM-JALKAHOITO (1h 15min)

Jalkahoito soveltuu esimerkiksi paljon urheileville, säännöllisesti liikkuville, odottaville äideille sekä suonenvedoista kärsiville. Hoito sisältää tehokkaan Magnesium-jalkakylvyn (15-20min.), kynsien huollon, kovettumien poiston ja jalkahieronnan. Jalkahieronta ja hoitotuotteet toteutetaan asiakkaan ihonhoidollisen tarpeen mukaan. Hoitoon kuuluu jalkaterien hieronnan lisäksi myös säärien hieronta.

AROMAATTINEN LUPAUS-JALKAHOITO (1h 30min)

Aromaattinen hoito on kokonaisvaltainen jalkahoito kun haluat hemmotella ja rentouttaa itseäsi. Hoito alkaa aromaattisella jalkakylvyllä. Hoidossa yhdistetään aromaattisia tuotteita lempeään ja kevyeen hierontaan. Hoitoon kuuluu jalkaterien hieronnan lisäksi myös säärien ja reisien hieronta. Lupauksen aromaattinen jalkahoito vie jalkahoidon uudelle tasolle. Tässä hoidossa tehdään jalkojen lempeä kuorintahieronta, joka poistaa kuivuuden, ja palauttaa ihosi heleyden. Lymfaattinen jalkahieronta lisää hoidon vaikutusta. Tässä hoidossa ei käytetä ns. jalkaporaa. Hoidon tuloksena on pehmeämpi iho ja täydellisen rentoutunut olo.