LUPAUKSEN KASVOHOITO

LUPAUKSEN EX TEMPORE KASVOHOIDOT

Näissä Lupauksen nimikkohoidoissa otetaan yksilöllisesti huomioon asiakkaan hoitotarpeet hemmottelua unohtamatta. Varaa vain hoitoaika, muussa voit luottaa Lupauksen henkilökunnan ammattitaitoon. Hoidoissa yhdistellään luonnonkosmetiikan aarteita hoitokokonaisuuksiksi, jotka vastaavat käsitystäni holistisista hoidoista parhaimmillaan. Olemme valinneet Lupauksen hoitoihin Esse-tuotesarjan, joka on innovatiivinen tämän ajan luonnonkosmetiikan hoitolasarja. Toisena vaihtoehtona Lupauksen kasvohoidoille on Provida lempeine hoitotuotteineen ja menetelmineen. Lisäksi hoidot voidaan tehdä Demeter-laatuisilla Martina Gephard -hoitolatuotteilla. Hoidot ovat ainutlaatuinen elämys, jossa luonto tulee osaksi hoitoa.

Kasvohoidon lupauksena on heleä ja kuulas iho.

Pidemmissä hoidoissa (1h 30min ja 2h) hoidetaan kasvojen ja dekolteen lisäksi vapaavalintaisesti mm. selän alueen avaava / hemmotteleva hieronta tai pitkä hemmotteleva jalkahieronta. Hoidon sisältö sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa räätälöidysti. Lupaus-hoidot voidaan tarvittaessa toteuttaa myös anti-age hoitoina.

Lupauksen hoidot ovat kuin pieni lomamatka, jonka jälkeen hyvänolontunne vaikuttaa pitkään!

LUPAUS X 2 (PARIHOIDOT)

Haluatko yllättää ystäväsi tai puolisosi Lupauksen ainutlaatuisella hemmotteluhetkellä. Hoidot tehdään Ratakadun hoitolassa samanaikaisesti yhdessä huoneessa. Vaihtoehtoina ovat Lupauksen Ex Tempore kasvohoito 1h 30min tai 2h. Kannattaa kysyä erillinen tarjous parihoidoista niin räätälöimme sinulle/teille sopivan hemmotteluhetken. HUOM. Tämän hoidon varaus vain puhelimitse tai sähköpostilla.