LUPAUKSEN KASVOHOITO

LUPAUKSEN EX TEMPORE KASVOHOIDOT

Näissä Lupauksen nimikkohoidoissa otetaan yksilöllisesti huomioon asiakkaan hoitotarpeet hemmottelua unohtamatta. Varaa vain hoitoaika, muussa voit luottaa Lupauksen henkilökunnan ammattitaitoon. Hoidoissa yhdistellään luonnonkosmetiikan aarteita hoitokokonaisuuksiksi, jotka vastaavat käsitystäni holistisista hoidoista parhaimmillaan. Olemme valinneet Lupauksen hoitoihin Esse-tuotesarjan, joka on innovatiivinen tämän ajan luonnonkosmetiikan hoitolasarja. Vaihtoehtona Lupauksen kasvohoidoille on Provida tai Dr. Hauschka lempeine hoitotuotteineen ja menetelmineen. Hoidot ovat ainutlaatuinen elämys, jossa luonto tulee osaksi hoitoa.

Kun haluat hoitoajan lisäksi pidemmän henkilökohtaisen konsultaation kasvohoidon yhteydessä, kannattaa valita yhdistelmähoito, joka sisältää kasvohoidon (1h15 min) ja henkilökohtaisen konsultaatioajan (30min). Kehitimme tämän  palvelun ihonhoidon haastavien tapausten kokonaisvaltaista hoitoa varten kuten rosacea, perioraalidermatiitti, akne ja atopia.

Pidemmässä hoidossa (1h 30min) hoidetaan kasvojen ja dekolteen lisäksi vapaavalintaisesti mm. selän alueen avaava / hemmotteleva hieronta tai pitkä hemmotteleva jalkahieronta. Hoidon sisältö sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa räätälöidysti. Lupaus-hoidot voidaan tarvittaessa toteuttaa myös anti-age hoitoina.

Lupauksen hoidot ovat kuin pieni lomamatka, jonka jälkeen hyvänolontunne vaikuttaa pitkään!

LUPAUKSEN PARIHOIDOT

Haluatko yllättää ystäväsi tai puolisosi Lupauksen ainutlaatuisella hemmotteluhetkellä. Hoidot tehdään Ratakadun hoitolassa samanaikaisesti yhdessä huoneessa tai vierekkäisissä huoneissa. Samassa tilassa tehtävä hoito sisältää pienen tarjoilun ja pidemmän yhdessäolon hetken hoidon jälkeenkin. Parihoidon kesto on 1h 30min. HUOM. Tämän hoidon varaus vain puhelimitse tai sähköpostilla.