IHONHOITOTUOTTEET

DR. HAUSCHKA -IHONHOITOTUOTTEET

Dr.Hauschka –kosmetiikan ainutlaatuisuuden takaavat  tarkoin valikoidut luonnon raaka-aineet, kuten oman biodynaamisen puutarhan yrtit ja erityinen rytminen valmistusmenetelmä. Ihonhoitofilosofian ydin on oivallus siitä, kuinka iho toimii osana elimistöämme.

Monenlaiset ulkoiset tekijät saattavat häiritä ihon luonnollisia toimintoja, mutta Dr.Hauschka -tuotteilla ne saadaan taas elpymään. Tuotteet vahvistavat sekä tasapainottavat ihon normaaleja toimintoja ja luonnollista rytmiä sekä suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta. Tuotteiden avulla iho pystyy säilyttämään luontaisen tasapainonsa ja kykynsä toimia kehon suojana.

Olen valinnut Dr. Hauschkan tuotesarjat hoitolaani, koska olen vakuuttunut luonnonkosmetiikka-alan pioneerin tuotteista, hoitomenetelmistä- ja tavoista.

ESSE ORGANICS -IHONHOITOTUOTTEET

Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen oikeaa pH-tasapainoa. ESSE-tuotteissa käytetään prebiootteja ja probiootteja eli eläviä mikrobeja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja. Esse-tuotesarja on täysin Vegaani-hoitolasarja. Olen valinnut Esse-hoitolasarjan, koska juuri näkökulma ihon mikrobikannan eheyttämiseksi vakuutti minut.

PROVIDA ORGANICS -IHONHOITOTUOTTEET

Provida Organics -tuotteet sisältävät aitoja luonnon raaka-aineita kuten eteerisiä öljyjä, puhtaita korkealaatuisia kasviöljyjä ja kasviuutteita. Provida Organics on omistautunut luomaan todella kokonaisvaltaisia ihonhoitotuotteita, jotka uudistavat, tasapainottavat ja hoitavat ihoa sekä kehoa. Ihon ongelmatiloissa kokonaisvaltainen kosmetiikka toimii lempeästi tasapainottamalla ja tukemalla ihon omia toimintoja. Iho vahvistuu ja sen vastustuskyky paranee. Iho hengittää vapaasti ja aineenvaihdunta toimii paremmin. Terve iho on kostea, pehmeä ja hengittävä. 

Olen valinnut Providan ihonhoitotuotteet lisäämään aromaterapeuttista sekä ylellistä ihonhoitoa asiakkailleni. Providan tuotteet ovat monien ihonhoidon ammattilaisten omassakin käytössä.