fbpx

Hormonaalisen aknen hoito

Aikuisiän akne on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina. Erityisesti naiset kärsivät aknesta, joka voi jatkua yli nelikymppiseksi. Lisäksi oireet voivat esiintyä iholla aaltoillen. Tarkkaa syytä aknelle, aikuisiän aknelle tai sen yleistymiselle erityisesti naisilla ei tiedetä, mutta sen yksi merkittävä osatekijä luultavimmin on stressi. Aikuisiällä puhkeavaan akneen saattaa liittyä hormonaalisen ehkäisyn lopettaminen, ehkäisyvalmisteiden vaihtaminen tai muut hormonaaliset muutokset kehossa.

Oli syy iho-ongelmien taustalla mikä tahansa, voi akne olla vaivana varsin ikävä ja vaatia pitkänkin hoitosuunnitelman noudattamista pitkäjänteisesti. Lupauksen Tarja suosittelee lähtemään liikkeelle hormonaalisen aknen hoidossa kokonaistilanteen kartoituksesta: tutkitaan hiukan asiakkaan taustoja ja selvitetään, mitä tähän mennessä tilanteen hyväksi on jo tehty.

Dr. Hauschkan tuotevalikoimasta löytyy juuri tällaisten haastavien iho-ongelmien hoitoon soveltuvia tuotteita. On hyvä huomioida, että yksinään mikään tuote ei pysty ihmeisiin, vaan parhaan hoitotuloksen saa nimenomaan yksilöllisen hoitosuunnitelman kautta. Sama hoitosuunnitelma ei myöskään välttämättä päde hoitoprosessin alusta loppuun, vaan yksilöllisessä hoidossa huomioidaan esimerkiksi vuodenaikojen ja sään vaikutus ihon tilaan.

Ihohoitola Lupaus tarjoaa konsultaatio ja hoitoaikoja haastavien iho-ongelmien ratkaisemisen tueksi.

Mikäli kaipaat apua hormonaalisen aknen hoitoon etänä, varaa aika ihonhoidolliseen videokonsultaatioon tästä.

 

Lupaus suosittelee ammattitaidolla hormonaalisen aknen hoitoon

 

Lue Pupulandia blogia kirjoittavan Jenni Rotosen kattava kirjoitus hormonaalisen aknen hoidosta.