fbpx

Dr. Hauscka -käsi- ja jalkahoito

Dr. Hauschka -käsi- ja jalkahoidoissa nautit rentouttavasta ja samalla syvävaikutteisesta hoidosta, joka tasapainottaa ihoasi ja vaikuttaa koko kehoon useiden päivien ajan. Voit unohtaa hetkeksi kaiken muun.

Yksilöllinen ihonhoitoneuvonta on osa Dr. Hauschka -hoitoa.

 

Dr. Hauscka käsihoito

Todellinen käsien hemmotteluhoito, joka syväkosteuttaa, kirkastaa ja tasoittaa käsien ihoa. Käsihoito sisältää pitkän lymfakiertoa edistävän rytmisen käsihieronnan, hoitavan ja aromaattisen käsikylvyn, tehohoitoampullit sekä kaksi erilaista naamiota käsille. Hoidossa rentoudutaan lämpimässä hoitopedissä lepäillen. Käsihoito ei sisällä kynsien hoitoa.

Dr. Hauscka käsihoito

Todellinen käsien hemmotteluhoito, joka syväkosteuttaa, kirkastaa ja tasoittaa käsien ihoa. Käsihoito sisältää pitkän lymfakiertoa edistävän rytmisen käsihieronnan, hoitavan ja aromaattisen käsikylvyn, tehohoitoampullit sekä kaksi erilaista naamiota käsille. Hoidossa rentoudutaan lämpimässä hoitopedissä lepäillen. Käsihoito sisältää kynsien viilauksen ja kynsinauhojen siistimisen (ei sisällä kynsien lakkausta).

Dr. Hauscka jalkahoito

Ylellisen rentouttava luxus-jalkahoito, joka on uudenlainen, eheyttävä hoitokokemus. Jalkoja hemmotellaan kokonaisvaltaisesti aromaattisella jalkakylvyllä, lymfakiertoa edistävällä hieronnalla, tehokkaalla ampullilla, lämpimillä kompresseilla ja kahdella naamiolla. Jalat ovat hoidon jälkeen kauniit ja kevyet. Jalkahoidon aikana lepäillään lämpimässä hoitopedissä peittojen alla. Jännitykset hellittävät ja hengitys syvenee. Kun jalat ovat saaneet hemmottelua, jaksat taas hymyillä! Jalkahoidossa huomioidaan myös ihonhoidolliset vaatimukset asiakkaan tarpeen mukaan.

Dr. Hauscka käsihoito

45 min

Dr. Hauscka käsihoito

1 h 15 min

Dr. Hauscka jalkahoito

1 h 30 min

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste