fbpx

Dr. Hauschka -kasvohoito

Dr. Hauschka -kasvohoidossa nautit rentouttavasta ja samalla syvävaikutteisesta hoidosta, joka tasapainottaa ihoasi ja vaikuttaa koko kehoon useiden päivien ajan. Voit unohtaa hetkeksi kaiken muun.

Yksilöllinen ihonhoitoneuvonta on osa Dr. Hauschka -hoitoa.

Klassinen hoito

Lahjoita itsellesi erityinen hemmotteluhetki. Hoito alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään jalkojen, käsivarsien ja käsien rytminen hieronta. Tuoksuvat kompressit auttavat hengittämään syvään ja valmistavat asiakkaan seuraavaan hoitovaiheeseen eli kasvojen puhdistukseen ja kasvojen hoitoon.
 Puhdistusvoide ja hoitavat naamiot sekä tehohoitoampullein elvyttävät ja auttavat ihoa uudistumaan. Hoidon täydentävä lymfastimulaatio pehmeillä siveltimillä vilkastuttaa kudosnesteen virtausta, mikä taas vahvistaa immuunijärjestelmää. Hoidon kruunaa aromaattisilla öljyillä tehty dekoltee-hieronta. Klassisen hoidon jälkeen tunnet olosi kauttaaltaan elinvoimaiseksi.

Heleyttävä kasvohoito lymfastimulaatiolla

Heleyttävä kasvohoito lisää ihon hyvinvointia, sen luonnollista rytmiä, kuulautta ja kosteutta. Hoitoa täydentää lymfastimulaatio pehmeillä siveltimillä sekä hoitonaamio dekolteehieronnalla. Hoito sopii erinomaisesti ylläpitohoidoksi laajempien kasvohoitojen välillä tai kun haluat hemmotella itseäsi ja aikaa on rajallisesti käytettävissäsi.

Räätälöity hoito

Yksilöllinen, juuri sinun tarpeitasi vastaava kasvohoito. Huomaavaista kauneudenhoitoa vaativampaankin makuun. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Dr. Hauschka kasvohoito

Klassinen hoito 2 h

Dr. Hauschka kasvohoito

Heleyttävä kasvohoito lymfastimulaatiolla 1 h

Dr. Hauschka kasvohoito

Räätälöity hoito 1 h 15 min

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste