fbpx

Ihon ammattilaiset

Me uskomme ihon luonnolliseen kauneuteen, joka kumpuaa sisältä käsin.

Tarja

yrittäjä, CIDESCO-, SKY-
kosmetologi sekä farmaseutti

Olen Tarja, yrittäjä ja koulutukseltani CIDESCO- ja SKY-kosmetologi sekä farmaseutti. Lisäksi olen suorittanut yliopistossa kemian alan opintoja. Olen työskennellyt farmaseuttina apteekkialalla yli 20 vuotta. Ihonhoito ja siihen liittyvät raaka-aineet ovat kiehtoneet minua koko työurani ajan. Kouluttauduin näin aikuisiällä kosmetologiksi ja huomasin, että minulle avautui aivan uusi ja lumoava maailma. Ilahduin, kuinka suunnattomasti nautin ihohoitojen tekemistä sekä farmaseuttisen tuote- ja raaka-aineosaamiseni hyödyntämisestä asiakkaideni hyväksi. Yhdistin nämä kaksi osaamisalaa keskenään, ja oma käsitykseni luonnonkosmetiikan tärkeydestä on vahvistunut entisestään sekä ihonhoidollisesta että ekologisesta näkökulmasta katsottuna. (Kuva Elina Simonen)

Ida

SKY- ja Cidesco-
kosmetologi sekä sairaanhoitaja

Olen Ida, SKY- ja Cidesco-kosmetologi sekä sairaanhoitaja. Minulla on siis monipuolista kokemusta hoitotyöstä ja laaja näkökulma hyvinvoinnin edistämiseen. Olen työssäni ystävällinen, rauhallinen ja ymmärtäväinen ihonhoidon ammattilainen. Pyrin kehittämään itseäni jatkuvasti niin henkisesti kuin käytännön työssäkin. Minulle on tärkeää, että asiakkaat voivat luottaa minuun, ja haluan antaa ilon sekä rentoutumisen hetkiä. Kosmetologilla käyminen ei ole vain itsensä kaunistamista, vaan se tuo kokonaisvaltaista mielihyvää. Olo piristyy tai rauhoittuu, mieliala kohenee ja stressi lievittyy. Mielestäni kosketus toimii kuin musiikki – sillä on samanlaista parantavaa vaikutusta mieleen. Luonnonkosmetiikalla on ihana tehdä hoitoja kasvoille ja vartalolle, ja voin olla varma, että käytetyt ainesosat tekevät hyvää iholle. (Kuva Elina Simonen)

Emilia Westerlund

Emilia

SKY-kosmetologi ja erikoiskosmetologi (EAT)

Olen Emilia, olen koulutukseltani SKY-diplomikosmetologi sekä erikoisammattitutkinnon suorittanut. Opiskelin mm. kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa, kiinalaista lääketiedettä, aromaterapiaa, akupunktiota sekä ainesosatuntemusta. Matkan varrella on tullut käytyä myös kiviterapia, väriterapia, reiki sekä ayurvedinen täydennyskoulutus. Olen myös saanut kunnian tehdä töitä 10 vuotta vegaanisen ja elävänravinnon mestarin Kaarina Petäjän kanssa. Haluankin tarjota asiakkailleni monipuolista osaamistani ja ammattitaitoani. Elämä on jatkuvaa kasvua ja uuden oppimista. (Kuva Elina Simonen)

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste