fbpx

Ihon ammattilaiset

Me uskomme ihon luonnolliseen kauneuteen, joka kumpuaa sisältä käsin.

Tarja

yrittäjä, CIDESCO-, SKY-
kosmetologi sekä farmaseutti

Olen Tarja, yrittäjä ja koulutukseltani CIDESCO- ja SKY-kosmetologi sekä farmaseutti. Lisäksi olen suorittanut yliopistossa kemian alan opintoja. Olen työskennellyt farmaseuttina apteekkialalla yli 20 vuotta. Ihonhoito ja siihen liittyvät raaka-aineet ovat kiehtoneet minua koko työurani ajan. Kouluttauduin näin aikuisiällä kosmetologiksi ja huomasin, että minulle avautui aivan uusi ja lumoava maailma. Ilahduin, kuinka suunnattomasti nautin ihohoitojen tekemistä sekä farmaseuttisen tuote- ja raaka-aineosaamiseni hyödyntämisestä asiakkaideni hyväksi. Yhdistin nämä kaksi osaamisalaa keskenään, ja oma käsitykseni luonnonkosmetiikan tärkeydestä on vahvistunut entisestään sekä ihonhoidollisesta että ekologisesta näkökulmasta katsottuna. (Kuva Elina Simonen)

Ida

SKY- ja Cidesco-
kosmetologi sekä sairaanhoitaja

Olen Ida, SKY- ja Cidesco-kosmetologi sekä sairaanhoitaja. Minulla on siis monipuolista kokemusta hoitotyöstä ja laaja näkökulma hyvinvoinnin edistämiseen. Olen työssäni ystävällinen, rauhallinen ja ymmärtäväinen ihonhoidon ammattilainen. Pyrin kehittämään itseäni jatkuvasti niin henkisesti kuin käytännön työssäkin. Minulle on tärkeää, että asiakkaat voivat luottaa minuun, ja haluan antaa ilon sekä rentoutumisen hetkiä. Kosmetologilla käyminen ei ole vain itsensä kaunistamista, vaan se tuo kokonaisvaltaista mielihyvää. Olo piristyy tai rauhoittuu, mieliala kohenee ja stressi lievittyy. Mielestäni kosketus toimii kuin musiikki – sillä on samanlaista parantavaa vaikutusta mieleen. Luonnonkosmetiikalla on ihana tehdä hoitoja kasvoille ja vartalolle, ja voin olla varma, että käytetyt ainesosat tekevät hyvää iholle. (Kuva Elina Simonen)

Kati

SKY- ja Cidesco-
kosmetologi sekä sosiologi

Olen Kati, SKY- ja CIDESCO-kosmetologi. Olen toiselta ammatiltani sosiologi, joka tuo erilaisen lähestymistavan holistisiin hoitoihin. Olenkin työskennellyt kriisityöntekijänä turvakodeissa Tallinnassa, Oslossa ja Helsingissä 10 vuotta. Olen toiminut hyvin eri-ikäisten ja taustaltaan erilaisten asiakkaiden kanssa, ja sen mukaisesti olen myös kehittänyt omia työperiaatteitani, johon kuuluu ihmisen kunnioittaminen, hyvinvointi, yksilöllisyys ja yksilön tarpeet. Haluan käyttää tätä tietoa ja taitoa omissa hoidoissani sekä tarjota asiakkailleni parhaimpia hetkiä elämässään – arjen luksusta. Hoidoissa hyödynnän luonnonkosmetiikkaa, ja on iso kunnia tehdä hoitoja ekologisesti ja vastuullisesti luonnonkosmetiikalla. Olen opiskellut englantilaisen uranuurtajan Eve Taylorin kokovartalomenetelmän, jossa lempeällä erikoistekniikalla ja aromaterapiatuotteilla tehostetaan kehon toimintoja. Erikoisosaamisalueeni onkin holistiset hoidot sekä aromaterapia. Rakastan lukemista, taidetta ja Bikram-joogaa. Pyrin näiden avulla yhdistämään kehon, mielen sekä sielun – tämä tuo minulle rauhaa ja balanssia arkeen ja työskentelyyn. (Kuva Elina Simonen)

Emilia

SKY-kosmetologi ja estenomiopiskelija

Olen Emilia, SKY-kosmetologi ja estenomiopiskelija. Jo kosmetologikoulussa intuitiivisesti tiesin luonnonkosmetiikan olevan tulevaisuuden työvälineeni sekä luonnollinen valinta itselleni ammattini toteutukseen. Tiedonjanoisena olen opiskellut työni tueksi myös hieman farmasian alan opintoja. Estenomiopinnot rikastuttavat itseäni ihonhoidon ammattilaisena sekä tuovat uusia näkökulmia työhöni. Kasvohoidot sekä kasvohieronnat olivat jo kouluaikana suuri intohimoni alalla. Erityisesti pidän pienistä yksityiskohdista, jotka tekevät hoidoista jotain enemmän. Rauhallinen tyylini tehdä hoitotyötä antaa tilaa nauttia kestävistä sekä ekologisista ihohoidoista. Vaalin ajatusta siitä, että hoidon vaikutus kestää pitkään ja toivon myös asiakkaideni kokevan niin.

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste