fbpx

Lupaus tietää ja tuntee ihosi

Lupauksen hoitajat ovat koulutettuja ihonhoidonammattilaisia, jotka auttavat sinua löytämään henkilökohtaisen ihonhoitorituaalisi ja ylläpitämään ihosi hyvinvointia. Lupauksessa on hoidettu ihon haasteita menestyksekkäästi luonnonkosmetiikan avulla usean vuoden ajan. Lupauksesta saat apua haastaviin iho-ongelmiin, joita voivat olla erimerkiksi rosacea, suunympärysihottuma eli perioraalidermatiitti (POD), akne tai atopia.

 

 

Lupaus suosittelee ammattitaidolla:

 

Kun haluat hoitoajan lisäksi pidemmän henkilökohtaisen konsultaation kasvohoidon yhteydessä, kannattaa valita yhdistelmähoito, joka sisältää kasvohoidon (1h) ja henkilökohtaisen konsultaatioajan (30min). Kehitimme tämän palvelun ihonhoidon haastavien tapausten kokonaisvaltaista hoitoa varten kuten rosacea, perioraalidermatiitti, akne ja atopia.

 

Moniammatillinen ihonhoidon konsultaatio kestää 30min ja on hinnaltaan 70€ (konsultaatio sisältää 50€:n arvosta tuotteita). Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus varata yksilöllinen vastaanottoaika. Autamme mielellämme haastavissakin ihonhoidon kysymyksissä käyttäen laaja-alaista tietotaitoa hyväksi. Olemme erikoistuneet juuri ihonhoidon haastavimpiin tapauksiin luonnonkosmetiikalla kuten rosacea, akne, atopia ym. Konsultaatio käy myös päivittäisen ihonhoidon tarpeiden kartoittamiseen kaikille. Hyödynnämme laajaa raaka-aineosaamistamme ihonhoidossa ja suosituksissa. Halusimme tehdä tästä kenties hoitojenkin välissä tapahtuvasta tuotteiden hankkimisesta yhä yksilöllisempää ja ammatillisempaa.

 

Ihonhoidollinen meikkipohjakonsultaatio kestää 30min ja on hinnaltaan 70€ (konsultaatio sisältää 50€:n arvosta tuotteita). Autamme mielellämme haastavissakin ihonhoidon kysymyksissä käyttäen laaja-alaista tietotaitoa hyväksi. Olemme erikoistuneet juuri ihonhoidon haastavimpiin tapauksiin luonnonkosmetiikalla, kuten rosacea, akne, atopia ym. Meikkipohjakonsultaation tarkoituksena on löytää ihonhoitoa tukeva meikkipohja ihon terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Hyödynnämme laajaa raaka-aineosaamistamme ihonhoidossa ja meikkipohjasuosituksissa.

 

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus varata yksilöllinen videovastaanottoaika! Autamme mielellämme haastavissakin ihonhoidon kysymyksissä käyttäen laaja-alaista tietotaitoa hyväksi. Olemme erikoistuneet juuri ihonhoidon haastavimpiin tapauksiin luonnonkosmetiikalla kuten pod, rosacea, akne, atopia ym. Videokonsultaatio käy myös päivittäisen ihonhoidon tarpeiden kartoittamiseen kaikille. Hyödynnämme laajaa raaka-aineosaamistamme ihonhoidossa ja suosituksissa. Palvelu tulee maksaa ajanvarauksen yhteydessä. Maksamisen jälkeen saat rekisteröitymislinkin alustalle.

 

 

 

Lue, kuinka voit saada apua haastaviinkin iho-ongelmiin: