fbpx

Ihohoidot – kuin pieni lomamatka

Lupauksen hoidossa koet ainutlaatuisen, kokonaisvaltaisen elämyksen. Hoitolamme on rauhan, läsnäolon ja pysähdyksen paikka. Lupauksen hoidoissa saat nauttia hoitavasta kosketuksesta, kiireettömästä lämmöstä ja yksilöllisestä hoitorituaalista.

Holistinen ihonhoito on Lupauksen hoitojen ytimessä: Tarkastelemme hoidettavaa kokonaisvaltaisesti, emme tutki vain ihon pintaa. Ihoon vaikuttaa ihonhoitotuotteiden lisäksi myös se, mitä syö ja miten voi henkisesti ja fyysisesti. Kokonaisvaltainen hyvinvointi tai sen puute näkyy ihossa.

Lupauksesta saat apua haastaviin iho-ongelmiin, joita voivat olla erimerkiksi rosacea, suunympärysihottuma eli perioraalidermatiitti (POD), akne tai atopia. Hoidoissa käytämme vain sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita.

Lupauksen ihohoidot – kokonaisvaltainen hoitokokemus

Lupauksen ihohoidoissa otetaan asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon – hemmottelua unohtamatta. Yhdistämme luonnonkosmetiikan aarteita hoitokokonaisuuksiksi ja hoidamme asiakkaan ihoa holistisella tavalla.

Lupauksen kasvohoidot

Varaa aika sinulle sopivaan kasvohoitoon

Lupauksen jalkahoito

Varaa aika sinulle sopivaan jalkahoitoon

Lupauksen vartalohoito

Varaa aika sinulle sopivaan vartalohoitoon

Dr. Hauschka -ihohoidot
– rentoutta useaksi päiväksi

Dr. Hauschka -ihohoidot ovat syvävaikuttavia, rentouttavia, ihoa tasapainottavia ja ne vaikuttavat useiden päivien ajan. Hoidon ytimessä on Elisabeth Sigmundin kehittämä lymfastimulaatio, jossa lymfatiehyitä painellaan pehmeästi käsin ja pitkillä siveltimen vedoilla – aktivoidaan kudosnesteiden virtausta rytmisillä ja rauhallisilla liikkeillä.

Hoidot ja tuotteet sopivat sekä miehille että naisille, ja hoitotuotteet valitaan yksilöllisten hoitotarpeiden mukaisesti. Dr. Hauschka ihohoitoja saavat tehdä vain koulutetut Dr. Hauschka -kosmetologit.

Dr. Hauschka

Varaa aika sinulle sopivaan Dr. Hauschka -kasvohoitoon

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste