fbpx

Ihonhoidollinen videokonsultaatio

Iho-ongelmien ratkaisija

Olemme erikoistuneet ihonhoidon haastavimpien tapausten hoitoon luonnonkosmetiikalla kuten suunympärysihottuma, ruusufinni, akne ja atooppinen ihottuma.

Haluamme olla ihosi tukena mahdollisessa haastavassa elämäntilanteessasi; hektinen elämä ja sen myötä tullut stressi, unettomuutta, raskauden aikaiset ja sen jälkeiset ihomuutokset, hormonaaliset muutokset, pitkään jatkuneet ihosairaudet tai akuutit muutokset ovat meille haaste, jonka ratkaisemiseksi olemme valmiit laittamaan kaiken osaamisemme hyväksesi.

Hyödynnämme laajaa farmaseuttista ja raaka-aineosaamistamme ihonhoidossa ja suosituksissa.

Ihonhoidon videokonsultaatio kestää noin 30 min ja on hinnaltaan 50 €. Konsultaatio sisältää 50 €:n arvoisen alennuskoodin Lupaus Puoti verkkokauppaan.

 

Miten?

  1. Varaa aika videokonsultaatioon sähköisestä ajanvarauksestamme, palvelu tulee maksaa ajanvarauksen yhteydessä. 
  2. Saat sähköpostiisi kutsun, jossa on linkki palveluun.
  3. Uudelle asiakkaalle avautuu sivu, jossa pyydetään lataamaan autentikaatioapplikaatio (Googlen tai Microsoftin) ja lukemaan autentikaatioapplikaatiolla Lupauksen palvelussa oleva QR-koodi.
  4. Autentikaattori antaa palveluun sopivan numeron, joka syötetään Lupauksen palveluun.
  5. Seuraavaksi avautuu Lupauksen palvelun etusivu.
  6. Voit halutessasi lisätä oman henkilötunnuksen ”omat tiedot” -kohdassa, jolloin jatkossa voit kirjautua pankkitunnuksilla palveluun.

 

Konsultaatio tarjoaa pitkäkestoisen ratkaisun pureutumalla iho-ongelmien syihin pelkkien oireiden hoidon sijaan. Tuotesuosituksissa huomioidaan tuotteiden yhteisvaikutukset. Konsultaation päätteeksi saat meiltä ammattilaisemme suosittelemat kotihoitotuotteet ja niihin liittyvät kotihoito-ohjeet.

Ihonhoidollinen videokonsultaatio

30 min.

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste