fbpx

Ihonhoidollinen videokonsultaatio

Autamme mielellämme haastavissakin ihonhoidon kysymyksissä käyttäen laaja-alaista tietotaitoa hyväksi. Olemme erikoistuneet juuri ihonhoidon haastavimpiin tapauksiin luonnonkosmetiikalla kuten pod, rosacea, akne, atopia ym. Haluamme olla ihosi tukena mahdollisessa haastavassa elämäntilanteessasi; hektinen elämä ja sen myötä tullut stressi, unettomuutta, raskauden aikaiset ja sen jälkeiset ihomuutokset, hormonaaliset muutokset, pitkään jatkuneet ihosairaudet tai akuutit muutokset ovat meille haaste, jonka ratkaisemiseksi olemme valmiit laittamaan kaiken osaamisemme hyväksesi. Videokonsultaatio käy myös päivittäisen ihonhoidon tarpeiden kartoittamiseen kaikille. Hyödynnämme laajaa farmaseuttista ja raaka-aineosaamistamme ihonhoidossa ja suosituksissa.

Ihonhoidon videokonsultaatio kestää 30 min ja on hinnaltaan 70 €. Konsultaatio sisältää 50 €:n arvoisen alennuskoodin Lupaus Puoti -verkkokauppaan.

 

Miten?

Varaa aika videokonsultaatioon sähköisestä ajanvarauksestamme, palvelu tulee maksaa ajanvarauksen yhteydessä. Maksamisen jälkeen ja ennen videokonsultaatiota, siirry videokonsultaatioalustalle ja kirjaudu sisään pankkitunnuksillasi. Liity videokonsultaatioon alustan kautta varattuna ajankohtana.

Konsultaation aikana tekemämme tuotesuositukset tallentuvat videokonsultaatiojärjestelmään, ja voit tilata konsultaation aikana tai sen jälkeen kotihoitotuotteet näppärästi Lupaus Puoti -verkkokaupastamme. Seuraamme tuotesuositustemme onnistumista kanssasi mm. palautekyselyn muodossa. 

 

  • Videokonsultaatiossa käymme läpi ihonhoidon historiasi ja käyttämiäsi ihonhoitotuotteita sekä hoitorutiineja ja mahdollisia ihonhoidollisia haasteita.
  • Olemme kehittäneet haastavien iho-ongelmien hoitamisen avuksi tuotetietokantasovelluksen, joka on hoito- ja laajan teoriaosaamisemme tulos.
  • Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota videokonsultaation tietoturvalliseen viestintään sekä henkilötietosuojaan. Käytössämme on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu Valviran valvoma asiakastietojärjestelmä.
  • Konsultaatio tarjoaa pitkäkestoisen ratkaisun pureutumalla iho-ongelmien syihin pelkkien oireiden hoidon sijaan. Tuotesuosituksissa huomioidaan tuotteiden yhteisvaikutukset.
  • Ihonhoidon asiantuntijoillamme on aito halu auttaa ammattitaidolla.
  • Konsultaation päätteeksi saat meiltä ammattilaisemme suosittelemat kotihoitotuotteet ja niihin liittyvät kotihoito-ohjeet. Kotihoitotuotteet voit tilata kätevästi Lupaus Puoti verkkokaupastamme.

Ihonhoidollinen videokonsultaatio

30 min.

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste