fbpx

Luonnonkosmetiikka, ihonhoitotuotteet

Luonnonkosmetiikka

ihonhoitotuotteet

Dr. Hauschka -ihonhoitotuotteet

Dr.Hauschka -ihonhoitofilosofian ydin on oivallus siitä, kuinka iho toimii osana elimistöämme. Dr. Hauschka -ihonhoitotuotteissa on käytetty vain tarkoin valikoituja luonnon raaka-aineita, kuten oman biodynaamisen puutarhan yrttejä ja tuotteilla on erityinen rytminen valmistusmenetelmä.

Monenlaiset ulkoiset tekijät saattavat häiritä ihon luonnollisia toimintoja, mutta Dr.Hauschka -tuotteilla iho saadaan taas elpymään. Tuotteet vahvistavat sekä tasapainottavat ihon normaaleja toimintoja ja luonnollista rytmiä sekä suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta. Tuotteiden avulla iho säilyttää luontaisen tasapainonsa ja kykynsä toimia kehon suojana.

Provida Organics -ihonhoitotuotteet

Provida Organics -ihonhoitotuotteet sisältävät aitoja luonnon raaka-aineita, kuten eteerisiä öljyjä, puhtaita korkealaatuisia kasviöljyjä ja kasviuutteita. Provida Organics on omistautunut luomaan todella kokonaisvaltaisia ihonhoitotuotteita, jotka uudistavat, tasapainottavat ja hoitavat ihoa sekä kehoa.

Ihon ongelmatiloissa kokonaisvaltainen kosmetiikka tasapainottaa lempeästi ja tukee ihon omia toimintoja.
Iho vahvistuu, hengittää vapaasti ja sen vastustuskyky ja aineenvaihdunta toimivat paremmin. Terve iho on kostea, pehmeä ja hengittävä.

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste