fbpx

Luonnonkosmetiikka, ihonhoitotuotteet

Luonnonkosmetiikka

ihonhoitotuotteet

Dr. Hauschka -ihonhoitotuotteet

Dr.Hauschka -ihonhoitofilosofian ydin on oivallus siitä, kuinka iho toimii osana elimistöämme. Dr. Hauschka -ihonhoitotuotteissa on käytetty vain tarkoin valikoituja luonnon raaka-aineita, kuten oman biodynaamisen puutarhan yrttejä ja tuotteilla on erityinen rytminen valmistusmenetelmä.

Monenlaiset ulkoiset tekijät saattavat häiritä ihon luonnollisia toimintoja, mutta Dr.Hauschka -tuotteilla iho saadaan taas elpymään. Tuotteet vahvistavat sekä tasapainottavat ihon normaaleja toimintoja ja luonnollista rytmiä sekä suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta. Tuotteiden avulla iho säilyttää luontaisen tasapainonsa ja kykynsä toimia kehon suojana.

Provida Organics -ihonhoitotuotteet

Provida Organics -ihonhoitotuotteet sisältävät aitoja luonnon raaka-aineita, kuten eteerisiä öljyjä, puhtaita korkealaatuisia kasviöljyjä ja kasviuutteita. Provida Organics on omistautunut luomaan todella kokonaisvaltaisia ihonhoitotuotteita, jotka uudistavat, tasapainottavat ja hoitavat ihoa sekä kehoa.

Ihon ongelmatiloissa kokonaisvaltainen kosmetiikka tasapainottaa lempeästi ja tukee ihon omia toimintoja.
Iho vahvistuu, hengittää vapaasti ja sen vastustuskyky ja aineenvaihdunta toimivat paremmin. Terve iho on kostea, pehmeä ja hengittävä.

Esse Organics -ihonhoitotuotteet

Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen oikeaa pH-tasapainoa.

ESSE-tuotteissa käytetään prebiootteja ja probiootteja eli eläviä mikrobeja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja. Esse-tuotesarja on täysin vegaani hoitolasarja.

 

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste