fbpx

 

 

Lupauksen kahdeksas toimintavuosi on takanapäin, joten on hyvä hieman pysähtyä miettimään mitä kaikkea Lupauksessa tapahtui vuoden 2022 aikana.

 

Iloisia uutisia Lupauksesta. Olemme kehittäneet eteenpäin vuonna 2021 lanseerattua Lupauksen ihonhoidon etäkonsultaatiopalvelua siten, että jatkossa asiakas voi kirjautua palveluun halutessaan omilla pankkitunnuksillaan. Olemme kiinnittäneet etäkonsultaation tietojärjestelmän ammattimaisuuteen ja tietoturvallisuuteen erityistä huomiota. Tämän tasoinen hoitolakonsepti on ainutlaatuinen Suomessa, josta asiakkaat saavat aidosti moniammatillista apua ihonhoidon haasteisiinsa. Tästä palvelusta olemme saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailtamme ja siitä olemme ylpeitä ja kiitollisia. Lupauksen tavoitteena on ollut aina luoda alalle uutta ja erilaista näkökulmaa. Konsultaatiopalvelu on tästä yksi konkreettinen esimerkki.

Konsultaatiopalvelu oli itseasiassa erään ihanan asiakkaamme ehdotus Lupauksen palvelun kehittämiseksi. Ja mikä parasta, ihonhoidon konsultaatioita tekevät yhdessä Tarja ja Emilia suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Tuotesuositukset perustuvat Tarjan vuosikymmenten kokemukseen kosmetiikan raaka-aineista, niiden yhteisvaikutuksesta sekä hoitotyössä havatuista oivalluksista.

Ylpeänä voimme todeta, että Lupauksen ihonhoidon hoitolakonsepti on lienee kopioiduin kotimainen luonnonkosmetiikka-alan toimintamalli. Olimme pioneereja luodessamme hoidot yksilöllisesti ja räätälöimme hoidot asiakkaan ihon tilanteen mukaisesti. Kosketuksen laatu ihonhoidossa on ollut merkittävässä roolissa ja monet alan kosmetologit ovatkin käyneet tutustumassa tapaamme toimia.

Olemme aina halunneet Lupauksessa kehittää itseämme ja ammatillisuuttamme jatkuvasti. Tästä osoituksena, että ihanat kosmetologimme Emiliat ja Heidi suorittivat vaativan erikoishoitoihin keskittyvän Dr. Hauschka kosmetologitutkinnon toukokuussa 2022. Tässä koulutuksessa keskitytään erityisesti kosketuksen laatuun ihonhoidossa. Tietääksemme tämä on ainutlaatuista maailmassa. Emilia Timonen siirtyikin estenomiksi valmistuttuaan maahantuontiyritykseemme (Itu Biodyn Oy & Lupaus Puoti verkkokauppa) vastaamaan markkinoinnista ja viestinnästämme. On ollut hienoa saada hoitolatoimintaa tehnyt Dr. Hauschka kosmetologi sekä estenomin taustan omaava Emilia meidän tiimiin.

Idan terveydenhuollon maisteriopinnot ovat edenneet loistavasti, ja Ida jatkaa työskentelyään meillä tulevana vuonna opintojensa ohella. Heidin taitavasta kosketuksesta saamme nauttia myös ensi vuonna. Tarja keskittyy tulevana vuonna erityisesti ihonhoidon haasteellisten tapausten ratkomiseen etänä ja hoitolassa.

Kuka sen tietää mitä Lupauksen vuoden 2023 tulevaisuus tuo tullessaan – kyllä meillä unelmia riittää.

Kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme ja henkilöstöllemme kuluneesta vuodesta!

Kaunista Uutta Vuotta 2023!

 

Toivottavat,

Lupauksen Tarja ja Pasi Kivinen