fbpx

Lupaus Puoti verkkokauppa – Puhdasta luonnosta

Lupaus Puoti on luonnonkosmetiikan huipputuotteiden online-hypistelypaikka ja kauppa myös niille, jotka eivät pääse Ihohoitola Lupaukseen ostoksille, mutta jotka haluavat panostaa laatuun tuotevalinnoissaan. Lupaus Puoti on ainoa luonnonkosmetiikan verkkokauppa, josta löytyy kaikki Suomessa saatavilla olevat Dr. Hauschka -tuotteet. 

Lupaus Puodin tavoitteena on tarjota asiakkailleen harkiten valittuja, ja siten mielestämme parhaita, laadukkaimpia ja toimivimpia luonnonkosmetiikan ja ekologisen kodinpuhdistuksen tuotteita. 

Lisäksi olemme valinneet verkkokauppaan korkealaatuisia, biodynaamisesti viljeltyjä Demeter-ruokatuotteita kriteereidemme ja Ihohoitola Lupauksen asiakkaiden toiveiden mukaan. Valitsemme valikoimamme tuotteet tarkkojen vastuullisuuden periaatteiden pohjalta. 

Tavoitteemme on inspiroida asiakkaitamme ja uteliaita kokeilijoita sukeltamaan yhä syvemmälle luonnolliseen, ekologiseen elämäntyyliin. Ilman että luksus olisi jotain mistä pitäisi luopua, päinvastoin mielestämme sitä voi lisätä elämäänsä puhtaasta luonnosta.   

Lue Pupulandian Jennin kokemuksia Lupaus Puoti -verkkokaupasta.