fbpx

Lupaus Puoti – Astu sisään vastuulliseen elämäntapaan

Lupaus Puoti Helsingissä tarjoaa käyttöösi tuotteet, jotka on valmistettu tarkoin valikoiduista luonnon raaka-aineista. Myynnissä ovat tällä hetkellä Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteet ja meikit, SONETT-pesuaineet sekä erä biodynaamisesti viljeltyjä Demeter-elintarvikkeita.

Lupaus Puoti Helsinki

Dr. Hauschka -ihonhoitotuotteet ja meikit

Dr. Hauschka -ihonhoitotuotteissa ja meikeissä on käytetty vain tarkoin valikoituja luonnon raaka-aineita, kuten oman biodynaamisen puutarhan yrttejä ja tuotteilla on erityinen rytminen valmistusmenetelmä. Tuotteet vahvistavat sekä tasapainottavat ihon normaaleja toimintoja ja luonnollista rytmiä sekä suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta. Tuotteiden avulla iho säilyttää luontaisen tasapainonsa ja kykynsä toimia kehon suojana.

SONETT-pesuaineet

Luonnolliset ja korkealaatuiset SONETT-pesuaineet ovat tunnettuja siitä, että niiden valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat peräisin luonnosta, eivätkä ne sisällä keinotekoisia väriaineita tai hajusteita. Pesuaineissa käytetään vain tarkoin valittuja raaka-aineita, jotka hajoavat luonnossa, eivätkä aiheuta herkistymisiä. Suurin osa SONETT-tuotteissa käytetyistä raaka-aineista on luomuviljeltyjä. SONETT-pesuaineiden tuotevalikoima on sertifioitu ECOGARANTIE -ympäristökriteerien mukaisesti.

Löydä henkilökohtainen ihonhoitorituaalisi, opastus ihonhoitoon

Järjestämme Lupauksen Puodissa ihonhoidon neuvontaa ja opastamme sinua hoitamaan ihoasi holistisesti. Keskustele ammattilaistemme kanssa ihosi tarpeista, kysy neuvoja ja vinkkejä ihonhoidon rutiineihin.
Autamme sinua löytämään henkilökohtaisen ihonhoitorituaalisi ja ylläpitämään ihosi hyvinvointia.

 

Ota yhteyttä ja sovi aika:
p. 0400 249 814


Voit noutaa Puodista Ihohoitola Lupauksen lahjakortteja sekä kotihoitotuotteita.

Lupaus Puoti
Iso Roobertinkatu 9
00120 Helsinki

Avoinna:
ma-pe klo 11–18
la klo 11–16

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste