fbpx

Lupaus on puhdasta luxusta

Ihohoitola Lupaus keskittyy ihon holistiseen hoitoon ja hyvinvointiin. Hyödynnämme farmaseuttista tuote- ja raaka-aineosaamista sekä laajaa näkökulmaa ihon hyvinvoinnista. Toimimme aina ihosi parhaaksi. Haastamme perinteisiä hoitotapoja, ja hoidamme haasteellisiakin iho-ongelmia. Hoidoissa käytämme vain sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita. Uskomme ihon luonnolliseen kauneuteen, joka kumpuaa sisältä käsin.

Enemmän kuin kasvohoito

Ihohoitola Lupaus on rauhan, läsnäolon ja pysähdyksen paikka. Hoitomme luovat kokonaisvaltaista hyvää oloa. Meillä ylellisyys on kiireetöntä lämpöä kohtaamisissa, hoitavaa kosketusta ihollasi ja yksilöllistä hoitorituaalia. Haluamme palvella ammattitaitoisesti, pitkäjänteisesti, ja antaa asiakkaillemme kaiken ihonhoidon asiantuntemuksemme hoidoissa ja tuotesuosituksissa.

Lupaus tietää ja tuntee ihosi

Lupauksen hoitajat ovat moniammattilaisia, jotka auttavat sinua löytämään henkilökohtaisen ihonhoitorituaalisi ja ylläpitämään ihosi hyvinvointia. Olemme hoitaneet ihon haasteita menestyksekkäästi luonnonkosmetiikan avulla usean vuoden ajan ja olemme ihon haasteiden ratkaisija. Lupaus on myös Dr. Hauschka -hoitola.

Ekologisuuden ja käsityöläisyyden puolestapuhuja

Arvostamme ekologisuutta ja käsityöläisyyttä, ja se näkyy monella tavalla hoitolamme arjessa ja sisustuksessa. Kalusteet, hoitoastiat ja aromalyhdyt ovat käsityöläisten laadukkaita taidonnäytteitä, ja hoidoissa käytettävät tekstiilit ovat laadukkaita pellavapyyhkeitä ja liinavaatteita.

Arvot

Osaaminen. Lupauksen hoitajat ovat ainutlaatuisia yksilöitä taustaltaan sekä kokemukseltaan. Arvostamme ja opimme toinen toisiltamme. Yhdistelemme oppimaamme ihonhoidon ainultaatuisessa ihonhoitokonseptissamme. Kehitämme jatkuvasti omaa tuote- ja raaka-aineosaamistamme.

Vastuullisuus. Kaikki käyttämämme hoitotuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja ne tekevät hyvää sekä ympäristöllemme että iholle. Sitoudumme hoitotapaan, joka takaa pitkäjänteiset ihonhoitotulokset asiakkaillemme.

Tahto jatkuvaan kehitykseen. Pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin, ja kehittämään asiakaspalveluamme ja palvelujamme. Haemme impulsseja toimintamme kehittämiseen myös hoitola- ja kosmetiikka-alan ulkopuolelta.

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste