fbpx

Lupaus on puhdasta luxusta

Ihohoitola Lupaus keskittyy ihon holistiseen hoitoon ja hyvinvointiin. Hyödynnämme farmaseuttista tuote- ja raaka-aineosaamista sekä laajaa näkökulmaa hyvinvoinnista. Toimimme aina ihosi parhaaksi. Haastamme perinteisiä hoitotapoja ja käytämme hoidoissa vain sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita. Uskomme ihon luonnolliseen kauneuteen, joka kumpuaa sisältä käsin.

Enemmän kuin kasvohoito

Ihohoitola Lupaus on rauhan, läsnäolon ja pysähdyksen paikka. Hoitomme luovat kokonaisvaltaista hyvää oloa. Meillä ylellisyys on tilaa, jossa on hyvä hengittää, ympäristön huomioimista, kiireetöntä lämpöä kohtaamisissa, hoitavaa kosketusta ja yksilöllistä hoitorituaalia.

Lupaus tietää ja tuntee ihosi

Lupauksen hoitajat ovat moniammattilaisia, jotka auttavat sinua löytämään henkilökohtaisen ihonhoitorituaalisi ja ylläpitämään ihosi hyvinvointia. Olemme hoitaneet ihon haasteita menestyksekkäästi luonnonkosmetiikan avulla usean vuoden ajan. Lupaus on myös Dr. Hauschka -hoitola.

Ekologisuuden ja käsityöläisyyden puolestapuhuja

Arvostamme ekologisuutta ja käsityöläisyyttä, ja se näkyy monella tavalla hoitolamme arjessa ja sisustuksessa. Kalusteet, hoitoastiat ja aromalyhdyt ovat käsityöläisten laadukkaita taidonnäytteitä, ja hoidoissa käytettävät tekstiilit ovat laadukkaita pellavapyyhkeitä ja liinavaatteita.

IHOHOITOLA LUPAUS
Ratakatu 11-13 Helsinki | info@ihohoitolalupaus.fi
Rekisteri- ja tietosuojaseloste