fbpx

Natrue- sertifioidun Santaverden salaisuus on aloe vera -mehu!

Santaverden salaisuus: Puhdas aloe vera -mehu, joka on ainutlaatuinen, runsaasti aktiivisia ainesosia sisältävä ja omasta sertifioidusta luonnonmukaisesta viljelystä Andalusiasta. Tuotteissa käyetään puhdasta aloe vera -mehua tavallisen pääraaka-aineen veden sijasta, jota täydentävät arvokkaat kasviöljyt ja -uutteet, luodaksemme ainutlaatuisen vaikutuksen ihosi terveydelle ja kauneudelle.

Kaikissa kosmeettiikkatuotteissa on sertifioidun luonnonkosmetiikan NATRUE-sertifikaatti, Leaping Bunny -sertifikaatti merkkinä eläinkokeita vastaan ja Vegan Societyn -sertifikaatti.

Joustava ja yhdisteltävä valikoima ihonhoitotuotteita tarjoaa ihanteellisen hoitorutiinin jokaiselle ihotyypille.

 

Classic

Joustavat ihonhoitotuotteet tarjoaa ihanteellisen hoitoyhdistelmän jokaiselle ihotyypille. Kaikissa hoitovaiheissa, puhdistuksesta erityishoitoon, aloe veran uudistava, kosteuttava ja rauhoittava vaikutus seuraa mukana. Kasvovedet eivät vain valmistele ihoasi myöhempää hoitoa varten, vaan sopivat myös hemmotteleviksi kosteussuihkeiksi pitkin päivää. Samalla vaikuttavan aineen pitoisuudella Santaverde tarjoaa voiteita kolmella eri lipiditasolla: light, medium ja rich. Nämä peruslinjan kolme voidetta ovat myös hajusteettomia ja sopivat hyvin erityisen herkälle iholle. Muut hoitotuotteet tukevat ihoasi optimaalisesti intensiivisten vaiheiden aikana. Ne suojaavat stressaavilta ulkoisilta vaikutuksilta ja tuovat stressaantuneen ihon takaisin tasapainoon.

 

Age protect

Innovatiivinen ihoa uudistava kosmeettinen age protect yhdistää voimakkaat vaikuttavat aineet luonnosta estääkseen tehokkaasti ikään liittyviä muutoksia ihossa. Puhtaan aloe vera -mehun lisäksi yksinomainen vaikuttava aine on arvokas aloe vera nektari. Santaverde käsittelee harvinaisen vaikuttavan aineen nektaria antioksidanttiseksi kauneuden eliksiiriksi, uudeksi ja ainutlaatuiseksi tuotteeksi kosmetiikkamarkkinoilla. Korkealla antioksidanttipitoisuudellaan nektarin on osoitettu suojaavan vapailta radikaaleilta, oksidatiiviselta stressiltä ja vahvistavan ihon omaa vastustuskykyä. Uusi vaikuttava ainesosayhdistelmä kasvien juurista, innoittamana eurooppalaisesta fytoterapiasta ja perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä, vähentää pigmentaatiomuutosten kehittymistä, lievittää hyperpigmentaatiota ja stimuloi kollageenisynteesiä. Hienot aprikoosi- ja helokkiöljy vahvistavat ihon elastisuutta ja jättävät sen rauhoittuneeksi ja sileäksi. Intensiivisesti uudistavat age protect tuotteet toimivat synergistisesti ja tarjoavat vaativalle iholle kaiken tarvitsemansa säteilevän, kimmoisan ja tasaisen ihon.

Vartalonhoito

Aloe veran uudistavat, kosteuttavat ja korjaavat ominaisuudet osoittavat myös niiden vaikutuksen ja tehokkuuden Santaverden vartalonhoitotuotteissa. Ne tekevät jopa herkästä ja kuivasta ihosta joustavan ja niillä on lempeä kiinteyttävä vaikutus.

 

Lupauksen Tarjan ajatuksia monipuolisesta Santaverdestä

Sarjan valinnassa kohtaa tuttu ajattelutapamme ”mitä ja miksi”. Eli on selkeästi osaamisen kautta tehty tuotesarja, jota on helppo räätälöidä tilanteen mukaan. Myös tuotelinja ilman eteerisiä öljyjä tukee tiettyjen ihonhoidon haasteiden kokonaisyhtälöä. Sarjan hyperpigmentaatioon suunnattu linja on paras koskaan näkemäni! Niitä onkin jo ehditty testailla menestyksekkäästi ennen sarjan lopullista valintaa. Sarjasta löytyy myös loistavia tuotteita mm. rosacean hoitoon. Santaverde tuotesarjan myötä saamme vielä monipuolisemmat mahdollisuudet hoitaa hankalimpiakin ihonhoidon haasteita.

 

Lue lisää Santaverde tuotteista