fbpx

Apua iho-ongelmiin etänä

Ihohoitola Lupauksella on historiansa alusta asti ollut aito halua auttaa ja palvella asiakkaitamme ihonhoidollisissa haasteissa. Olemme iloisia, että voimme jatkossa palvella asiakkaitamme myös etänä, sijainnistasi riippumatta. Lupaus on lanseerannut uuden ihonhoidon videokonsultaatiopalvelun. Ihonhoidon konsultaatiopalvelumme tarjoaa pitkäkestoisen ratkaisun pureutumalla iho-ongelmien syihin pelkkien oireiden hoidon sijaan.

Lupauksen uuden videokonsultaatiopalvelun lähtökohtana ovat olleet helppokäyttöisyys, ammattimaisuus, tietoturvallisuus ja tietosuojan varmistaminen. Videokonsultaatiopalvelussa käyttämämme sähköinen ohjelma on Valviran valvoma asiakastietojärjestelmä, jonka avulla tallennamme ja ylläpidämme hoitoihin liittyvä asiakastietoa, kotihoitotuotesuosituksia sekä kotihoito-ohjeita. Tiedot ovat nähtävissä videokonsultaatiojärjestelmässä ajasta ja paikasta riippumatta kirjautumalla kaksivaiheisella tunnistautumisella järjestelmäämme.

Olemme ylpeitä myös voidessamme ilmoittaa, että olemme kehittäneet kaikessa hiljaisuudessa ainutlaatuisen luonnonkosmetiikan tietokannan, jota hyödynnämme asiakkaiden ihonhoidollisten haasteiden ratkaisemisessa. Tuotevalikoimassamme olevat luonnonkosmetiikan kotihoitotuotteet, ja brändit on valittu tarkoin kriteerein ihonhoidollisesta sekä holistisesta näkökulmasta. Ymmärrämme raaka-aineiden, luonnonkosmetiikkatuotteiden, lisäravinteiden ja lääkinnällisten aineiden yhteisvaikutukset, siksi ammatillinen osaaminen on kaikkien tuotesuositustemme keskiössä. Sinun tarvitsee vain varata aika videokonsultaatioomme, kirjautua palveluun sovittuna ajankohtana – Lupauksen ammattilaiset hoitavat kaiken muun. Emme jätä sinua ja ihoasi yksin videokonsultaation jälkeenkään, vaan seuraamme ihon kuntosi tilannetta sovitusti ja sovimme ihosi tilanteen mukaiset jatkotoimenpiteet. Olet meille tärkeä!

 

Ihonhoidollinen videokonsultaatio

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus varata yksilöllinen videovastaanottoaika. Autamme mielellämme haastavissakin ihonhoidon kysymyksissä käyttäen laaja-alaista tietotaitoa hyväksi. Olemme erikoistuneet juuri ihonhoidon haastavimpiin tapauksiin luonnonkosmetiikalla kuten pod, rosacea, akne, atopia ym. Haluamme olla ihosi tukena mahdollisessa haastavassa elämäntilanteessasi; hektinen elämä ja sen myötä tullut stressi, unettomuutta, raskauden aikaiset ja sen jälkeiset ihomuutokset, hormonaaliset muutokset, pitkään jatkuneet ihosairaudet tai akuutit muutokset ovat meille haaste, jonka ratkaisemiseksi olemme valmiit laittamaan kaiken osaamisemme hyväksesi. Videokonsultaatio käy myös päivittäisen ihonhoidon tarpeiden kartoittamiseen kaikille. Hyödynnämme laajaa farmaseuttista ja raaka-aineosaamistamme ihonhoidossa ja suosituksissa. Ihonhoidollinen videokonsultaatio kestää 30 min ja on hinnaltaan 70 €. Konsultaatio sisältää 50 €:n alennuskoodin Lupaus Puoti -verkkokauppaan.

 

Mitä?

 • Videokonsultaatiossa käymme läpi ihonhoidon historiasi ja käyttämiäsi ihonhoitotuotteita sekä hoitorutiineja ja mahdollisia ihonhoidollisia haasteita.
 • Olemme kehittäneet haastavien iho-ongelmien hoitamisen avuksi tuotetietokantasovelluksen, joka on hoito- ja laajan teoriaosaamisemme tulos.
 • Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota videokonsultaation tietoturvalliseen viestintään sekä henkilötietosuojaan. Käytössämme on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu Valviran valvoma asiakastietojärjestelmä.
 • Konsultaatio tarjoaa pitkäkestoisen ratkaisun pureutumalla iho-ongelmien syihin pelkkien oireiden hoidon sijaan. Tuotesuosituksissa huomioidaan tuotteiden yhteisvaikutukset.
 • Ihonhoidon asiantuntijoillamme on aito halu auttaa ammattitaidolla.
 • Konsultaation päätteeksi saat meiltä ammattilaisemme suosittelemat kotihoitotuotteet ja niihin liittyvät kotihoito-ohjeet. Kotihoitotuotteet voit tilata kätevästi Lupaus Puoti verkkokaupastamme.

 

 

Miten?

 • Varaa aika videokonsultaatioon sähköisestä ajanvarauksestamme, palvelu tulee maksaa ajanvarauksen yhteydessä.
 • Maksamisen jälkeen, ennen videokonsultaatiota, siirry videokonsultaatioalustalle ja kirjaudu sisään pankkitunnuksillasi.
 • Liity alustalla videokonsultaatioon varattuna ajankohtana.
 • Konsultaation aikana tekemämme tuotesuositukset tallentuvat videokonsultaatioalustalle, ja voit tilata konsultaation aikana tai sen jälkeen kotihoitotuotteet näppärästi Lupaus Puoti -verkkokaupastamme.
 • Seuraamme tuotesuositustemme onnistumista.